Jadalne miski

( ilość produktów: 3 )

Jadalne miski ekologiczne wykonane z naturalnych produktów spożywczych to idealne rozwiązanie dla nowoczesnych lokali gastronomicznych, które w swoim działaniu chcą podążać za ideą zero waste i slow waste. Takie produkty doskonale sprawdzą się także w miejscach podających jedzenie wegańskie i wegetariańskie. Miski z otrąb lub ciasta chlebowego będą ciekawym urozmaiceniem całego posiłku.

Miski do zjedzenia — jakie potrawy można w nich podawać

Jakie potrawy można podawać w ekologicznych miskach jadalnych? Producent zapewnia, że takie naczynia świetnie sprawdzą się do serwowania zup, sałatek, ciepłych dań obiadowych oraz deserów. Trzeba tylko pamiętać o tym, że miska jadalna może pozostać w kontakcie z ciepłą potrawą nie dłużej niż przez 15 minut.

Miski jadalne eko — dlaczego warto je kupić

Miski jadalne mają neutralny kolor, co sprawia, że idealnie wpasują się w wystrój każdego lokalu gastronomicznego. Ich wygląd może nie do końca to oddaje, ale te naczynia są solidne, stabilne i długo utrzymujące wysoką temperaturę dań. Będą doskonałym wyborem na przyjęcie w ogrodzie lub grilla ze znajomymi. Jadalne miski Slowpack są w 100% biodegradowalne i możliwe do kompostowania.

Jakie jeszcze cechy jadalnych misek przemawiają za tym, aby je kupić

  • Oszczędzasz czas na zmywaniu naczyń — ekologiczną miskę zjadasz po skończonym posiłku.
  • Jeśli w prawidłowy sposób będziesz przechowywał jadalne miski, to możesz trzymać je w miejscu suchym i zadaszonym nawet do pięciu lat.
  • Jadalne miski dostępne w sklepie internetowym Slowpack spełniają wszystkie wymagania wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością.
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel